Online Numerologie Tests


numerologie.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Alkmaar op zondag
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Paraview Spirituele Paranormaalbeurs 28 & 29 april 2012
  PARANORMAALBEURS IN SPORTCENTR. STAPPEGOOR Op zaterdag 28 en zondag 29 april  zal er voor de 16de keer  in Sportcentr. Stappegoor de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen.
 • Spirituele beurs te Beusichem
  Culemborg Beusichem Buren Geldermalsen Tiel Veenendaal Zoelmond
 • Alle vrouwen verlaten Tom Cruise op hun 33
  Het getal 33 heeft Tom Cruise in zijn leven weinig geluk gebracht: net als Katie Holmes waren zijn twee andere ex-vrouwen 33 toen ze een eind maakten aan hun huwelijk.
 • Paraview Spirituele Paranormaalbeurs 12 & 13 mei
  PARANORMAALBEURS IN MARTINIPLAZA Op zaterdag 12 en zondag 13 mei  zal er voor de 30ste keer  in Martiniplaza de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen.
 • Wientjes: NL politici zijn ondermaats
  VNO-NCW-baas Bernard Wientjes (68) vindt de Nederlandse politici er maar weinig van bakken. "Een goede politicus hoort mensen mee te sleuren. Hoort een visie te hebben", aldus Wientjes, die vindt dat we van dat soort mensen "er te weinig hebben". Nederland moet "geleid worden door de besten, door de elite". Deze uitspraken doet hij in een interview met het NRC Handelsblad. "Ik vind wat er nu gekomen is een stuk beter. Ik vind het wandelgangenakkoord veel beter dan het Catshuisakkoord." Wientjes is een van de meest invloedrijke Nederlanders, die nauwe contacten heeft in hoge kringen. Ministers worden volgens hem "vaak omgeven door vazallen en mensen die maar één doel hebben: de minister gelukkig maken." Dat heeft nare gevolgen. "Zonnekoninggedrag. En narcisme. Als je geen kritische mensen om je heen hebt, krijg je de neiging te geloven dat je écht goed bent." Wientjes vindt dat Nederlandse politici er weinig van bakken. Nee man, die zijn keigoed! Helemaal gelijk. Nul bekwaamheid in D...
 • Workshop Numerologie: spelen met getallen - Contact
  Workshop Numerologie: spelen met getallen
Online Numerologie Tests
Catharinaweb
Numeroloog live | catharinaweb numerologie: online consult. online live consulten van numerologen, astrologen, tarotisten, helderzienden, paragnosten, therapeuten en andere spirituele en paranormale adviseurs.
http://www.catharinaweb.nl/numerologie/numeroloog-live.htm

Foren4all
Test it - ein kleiner test zu deinem namen. numerologie online- welche geheimnisse bergen zahlen?
http://www.foren4all.de/Numerologie/testit

Numerologie Online
Numerologie-online.nl - alles over de magische betekenis van getallen
http://www.numerologie-online.nl

Open
Numerologie
http://www.open.ou.nl/pmc/hobby/numerologie/index.htm

Rodurago
Seminare zu numerologie, kabbalah, tarot und spirituelle reisen mit selim oezkan - numerologie, mondkalender 2012, chakra-test, geburtstags-numerologie, tarot, astrologie, kabbalah-wörterbuch, namenszahl. vorträge, kurse und einweihungen in deutschland, österreich und der schweiz. geführte meditationen und wanderungen durch die sinaiwüste. mehr informationen auf der startseite.
http://www.rodurago.net

Selbstwaerts
Selbstwärts.de - herzlich willkommen selbstwärts!. numerologie online - die analyse ihrer geburts- und namenszahlen
http://selbstwaerts.de/numerologie/numerologie_online_test.php

Spiritincoaching
Numerologietest-levensdoel en levenslessen, kwaliteiten spirit. vul je geboortedatum in voor een gratis beschrijving van levensbestemming, levenslessen en de uitdagingen op je levenspad. relatieprofiel-spirituele lifescan-
http://www.spiritincoaching.nl/diensten/numerologietest

Spiritplaza
Numerologie: wat betekent mijn naam. wat betekent mijn naam. gebruik onze numerologie calculator om gratis de geheime betekenis van jouw naam te ontsluieren. welke boodschap hebben je ouders meegegeven?
http://www.spiritplaza.org/numerologie/index.html

Tarotkaartenlegging
Tarotkaarten leggingen - numerologie. tarotkaarten leggingen voor kwalitatief hoogstaande kaartlegggingen, consulten en horoscopen
http://www.tarotkaartenlegging.nl/numerologie.htm

9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal